Webdesign

Wij staan voor efficiëntie, daarom zijn onze websites gebaseerd op een standaardtemplate die we zelf hebben ontworpen. Zo kunnen we u zo snel mogelijk aan een website helpen en is onze prijs zo laag mogelijk. Dit wil niet zeggen dat het een standaardwebsite is. Wij vormen deze website helemaal naar uw wensen. Zodat u apetrots wordt op uw website. Deze aanbieding is alleen bedoeld voor ZZP’ers in de bouwsector. Wij stoppen extra aandacht in deze website omdat wij willen dat u echt trots bent op uw website. 

Ook maken wij maatwerk websites en webshops. Deze zijn wat duurder, maar dan krijg je een maatgemaakte ‘Custom’ website. Ook hier zijn wij enorm goedkoop, dus dit is ideaal voor de beginnende ondernemer.

ZZP'er Pakket

Hosting

Wat is hosting?

Hosting is een soort machine, de aandrijfveer voor een website. Zonder de hosting kun je geen website op online zetten. Deze hosting is een soort server, een grote opslagdisk.

Website

Wat kunt u verwachten?

Speciaal voor ZZP’ers in de bouwsector hebben wij een speciaal aanbod. Wij maken gebruik van een zelfgemaakte basiswebsite die we vervolgens volledig naar uw wens maken. 

Binnen een week kan uw website online staan! Hieronder vind u meer informatie over onze tarieven.

Hosting

& onderhoud
25 Maandelijks
 • Altijd online
 • Altijd up-to-date
 • Technische aspect uitbesteden

Leasen

89
55 Maandelijks
 • Geen grote investering
 • Website snel online
 • Geoptimaliseerd voor Google
Populair

Kopen

995
595 Eenmalig
 • Nóg voordeliger dan leasen
 • Website snel online
 • Geoptimaliseerd voor Google

Als u een website koopt bij ons via ons ZZP’pakket dan betaald u maandelijks €25,- of jaarlijks €300,- voor hosting en onderhoud.

Wij zorgen ervoor dat uw website altijd online en up-to-date is.

Let op! Dit tarief is van toepassing op websites die wij hebben gebouwd. Gaat u zelf een website bouwen? Klik dan hier!

Om startende ondernemers meer kansen te bieden, hebben wij het leaseconcept op onze websites toegepast. 

U betaalt maandelijks €55,- en na 12 maanden is de website afbetaald. 

Na het eerste jaar zal u alleen nog voor de hosting en het onderhouden van de website betalen.

U betaalt eenmalig slechts €595,- voor een complete maatwerk website. 

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Wanneer u geïnteresseerd bent in ons ZZP pakket betaalt u dus:

De website: €660,- gespreid over 12 maanden of eenmalig €595,-.

+

Hosting voor uw website: maandelijks €25,- of jaarlijks €300,-

Maatwerk website

Hosting

Wat is hosting?

Hosting is een soort machine, de aandrijfveer voor een website. Zonder de hosting kan je geen website op internet zetten. Deze hosting is een soort server, een grote opslagdisk.

Websites bouwen

Wat kunt u verwachten?

Bent u een startende ondernemer met grote ideeën? Heeft u geen enorm startkapitaal om een super dure webshop te betalen? Dan bent u hier op de juiste plek. Wij maken maakwerk websites voor een redelijke prijs. Zodat u kunt uzelf kunt focussen op belangrijkere dingen zoals winst maken.

Hosting

& onderhoud
25 Maandelijks
 • Altijd online
 • Altijd up-to-date
 • Technische aspect uitbesteden

Leasen

12 Maandelijks (vanaf prijs)
 • Geen grote investering
 • Website snel online
 • Webshop functionaliteit mogelijk
Populair

Kopen

100 Eenmalig (vanaf prijs)
 • Nóg voordeliger dan leasen
 • Website snel online
 • Webshop functionaliteit mogelijk

Wanneer u een website koopt bij ons via ons maatwerk websitepakket, heeft u ook hosting nodig. Dit is een indicatie van uw maandelijkse kosten voor de hosting en het onderhouden van de website.

Let op! Dit tarief is van toepassing op websites die wij hebben gebouwd. Gaat u zelf een website bouwen? Klik dan hier!

Alles is hier mogelijk, wilt u een webwinkel met 5 producten, dat kan. Wilt u een webwinkel met 50 producten, dat kan. Wilt u een website met 1 pagina en alleen wat informatie, dat kan. 

Bent u een startende ondernemer? Dan hebben we wat speciaals voor u, u kunt bij ons de website leasen. Elke maand betaald u een vast bedrag en bent u er klaar mee, dan zit u nergens aan vast.

 

SSL Certificaat

Dit maakt uw site veilig, naast de adresbalk staat een slotje als dit zo is. Als u dit niet heeft kan google denken dat je een oplichter bent en zal dit soms ook laten zien als mensen uw site willen bezoeken

€5/Maand

Automatische back-ups

Het kan wel eens gebeuren dat je website crasht en dat je een hoop gegevens kwijt bent. Met deze optie kan je dit minimaliseren Vooral voor klanten is het fijn als je dit erbij neemt.

€5/Maand

Hosting

Dit is de motor van je website, deze heb je wel nodig. Het komt wel eens voor dat je deze al hebt, dan zetten wij onze website daar gratis naar over.

€10/Maand

Altijd online (uptime monitor)

Jouw werk is vast en zeker belangrijk. Hoe irritant zou het zijn dat je net een klant binnen hebt en door een storing doet je website het niet. Met deze optie is dat te voorkomen. Wij bieden de garantie dat uw website altijd online is.*

€10/Maand

Onderhoud

Elke maand verzorgen wij 30 minuten onderhoud en doen wij updates op uw website. Dit kan van alles zijn, posts toevoegen, nieuwe producten toevoegen etc.

€20/Maand

Analytics rapport

Elke maand krijgt u een mooi schema met daarin uw bezoekersaantallen en uw websiterapport. Al het nodige voor een goedlopende webshop staat hier informatief in! Je kan dit gebruiken in je marketingplan.

€25/Maand

Totaal:

Alle opties samen komen op een totaal van €75/maand. Echter bieden wij een pakket met alle opties voor 65/maand.

€65/maand

Social Media beheer

Wij starten en beheren uw sociale media account(s). Hierop zoeken we nieuwe klanten of onderhouden wij contact met vaste klanten. De prijzen hiervoor variëren erg per situatie.

€ Prijs in overleg

SEO

SEO staat voor search engine optimisation en gaat om je zoekresultaten. Wil je gevonden worden als mensen 'bouwbedrijf [jouw naam]' opzoeken? Of in het algemeen wil je jouw website bovenaan de zoekresultaten hebben. Dan is dit de optie voor jouw! De prijzen hierbij gaan van €20/maand tot €300/maand.

€ Prijs in overleg

Wij maken gebruik van:

CSS-3

HTML-5

Javascript