Emaxis

Omnia Netherlands B.V. werkt productief en veilig

Omnia Netherlands

Omnia Netherlands B.V. is gespecialiseerd in de verkoop en technische begeleiding van de (gemodificeerde) maiszetmelen voor de voedsel en industriële markten. Met een Europese aanwezigheid en een continue focus op innovatie en service, heeft Omnia een reputatie opgebouwd als betrouwbare partner met hoogwaardige oplossingen.

Het is bedrijf is een dochteronderneming van Omnia Europe SA en levert vooral producten vanuit de fabrieken in Roemenië en Turkije.  Johan Schrijver is verantwoordelijk voor de activiteiten van Omnia Netherlands B.V. Koen Homburg is verantwoordelijk voor het commerciële en technische gedeelte in de rol als commercieel & technisch Directeur zetmelen.

Aanpak en implementatie

Emaxis heeft de volledige ICT-omgeving van Omnia Netherlands B.V. opgezet. Iedereen is voorzien van een laptop en mobiele telefoon. De beveiligings- en Microsoft 365 oplossingen zijn naadloos geïntegreerd op deze apparaten. Hierdoor kan er veilig worden gewerkt. Door dit te combineren met dagelijkse back-ups van de complete Microsoft 365 omgeving, is het bedrijf uitstekend beschermd tegen potentiële cyberbedreigingen.

Ook zijn er binnen een korte periode aanpassingen aangebracht in de ICT-omgeving voor externe medewerkers. De aanpassingen hebben niet alleen geholpen bij het stroomlijnen van interne processen maar hebben ook een rol gespeeld bij het succesvol verkopen van producten uit de nieuwe fabriek in Roemenië. Daarnaast heeft het bijgedragen aan het plannen van nieuwe investeringen in die specifieke fabriek.

Kortom heeft het project een positieve impact gehad op zowel operationele efficiëntie als zakelijke strategieën van het bedrijf.

Waarom Emaxis?

“Er werd positief gesproken over het bedrijf van Rowan (Emaxis). Mede door het adequaat reageren, goed te luisteren, afspraken na te komen en opdrachten effectief uit te voeren.

Wat oorspronkelijk als een kleine opdracht begon, groeide later uit tot betrokkenheid bij verschillende IT-infrastructuren. Dit succes werd mogelijk gemaakt doordat Emaxis zelf ook uitbreidde.

Emaxis is voor ons een betrouwbare partner waar we, indien er thema’s spelen, snel en resoluut een oplossing krijgen.” ~ Johan Schrijver, Omnia Netherlands B.V.

Delen

Lees meer

Subscribe to our newsletter

Get updates and learn from the best

E-book 'De moderne werkplek' downloaden

Ga veilig hybride werken in 4 stappen.