Emaxis

DC-Beheer zet (digitale) veiligheid op de eerste plaats

DC-Beheer

DC-Beheer is gespecialiseerd in de brandveiligheid van allerlei soorten gebouwen: bedrijfspanden, onderwijsinstellingen, verzorgingshuizen en bijvoorbeeld woongebouwen. Op elk gebied van brandveiligheid bieden ze professionele oplossingen.

Hierbij kun je denken aan brandveiligheidsinspecties, vluchtrouteplattegronden, brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties tot aan het brandwerend maken van installatiedoorvoeringen. Ook voor beheer en onderhoud van installaties zoals noodverlichting, blusapparatuur en brandmeldinstallaties kun je terecht bij DC-Beheer.

Ze ontzorgen hun klanten volledig, zodat medewerkers, bezoekers en/of bewoners kunnen vertrouwen op een veilige omgeving.

Aanpak en implementatie

DC-Beheer is onlangs verhuisd en wilde gelijktijdig overstappen naar een nieuwe dienstverlener voor het ICT-beheer. Al snel werd de keuze voor Emaxis gemaakt en zijn we begonnen met het opstellen van het projectplan. Emaxis heeft nieuwe werkplekken geleverd en heeft het volledige ICT-beheer overgenomen. Dit omvat; Microsoft 365, werkplek- en serverbeheer, VoIP telefonie en beveiliging.

Daarnaast heeft Emaxis in het nieuwe pand de complete netwerk infrastructuur voor DC-beheer aangelegd. Deze infrastructuur bestaat uit apparatuur om de domotica systemen te verbinden alsook Wi-Fi apparatuur. Om de plaatsing van de Wi-Fi punten nauwkeurig te bepalen, hebben we een Wi-Fi meting uitgevoerd. Op deze manier hebben we een optimale Wi-Fi dekking gerealiseerd.

Waarom Emaxis?

Onlangs zijn wij verhuisd en wij wilden in het nieuwe pand graag met een ander partij verder voor ons ICT-Beheer. Via ons netwerk zijn wij in contact gekomen met Rowan. Een afspraak was snel gemaakt. Rowan had een goed verhaal, en misschien nog belangrijker, wist het rustig en duidelijk aan ons uit te leggen. Een heldere offerte volgde snel. Ook telefonische vragen werden snel opgepakt.  Voor ons een reden om met Emaxis in zee te gaan.

Emaxis is een jong, klein bedrijf met enthousiaste medewerkers. Er zijn dus korte lijnen en dat werkt voor ons heel prettig. Tijdens de overstap was er wat onverwachte tegenslag. Maar Emaxis blijft te allen tijde rustig, schakelt desnoods hulplijnen in en werkt net zo lang door dat het is opgelost.

Emaxis heeft alle werkplekken aangesloten, een nieuw VoIP-telefoniesysteem geïmplenteerd en ervoor gezorgd dat veilig thuiswerken mogelijk is.

Delen

Lees meer

Subscribe to our newsletter

Get updates and learn from the best

E-book 'De moderne werkplek' downloaden

Ga veilig hybride werken in 4 stappen.