Emaxis

Buro Fortem kiest voor mobiele professionaliteit

Buro Fortem

Buro Fortem is een kleinschalige thuiszorgorganisatie waar een hoge mate van betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor de cliënten en voor elkaar centraal staat. Buro Fortem biedt persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en huishoudelijke ondersteuning door middel van een hecht en toegewijd team.

Het ultieme doel is om cliënten op een aangepaste manier te ondersteunen, waarbij ze te allen tijde de controle behouden en zo veel mogelijk zelf kunnen doen. Hierdoor kunnen deze mensen zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. De persoonlijke aandacht biedt niet alleen een veilige omgeving, maar ook een band van vertrouwen.

Dit initiatief is voortgekomen uit het enthousiasme en de toewijding van Angela Flipse (eigenaresse), die haar werk nog steeds met plezier voortzet tot op de dag van vandaag. 

Aanpak en implementatie

Emaxis heeft de digitale infrastructuur van Buro Fortem uitgebreid met onze zakelijke telefonie oplossing. De complete telefonieomgeving hebben wij voorbereid, waardoor de daadwerkelijke implementatie in slechts 1 dag volledig uitgevoerd kon worden. Daarbij hebben we ook de gebruikers voorzien van ondersteuning en een gebruiksvriendelijke handleiding.

Dit heeft Buro Fortem in staat gesteld om een betere werk-privé balans te bewaren, aangezien de gebruikers voorheen met hun eigen mobiele nummer belden. Nu kunnen zij met hun eigen mobiele telefoon bellen met het zakelijke telefoonnummer van Buro Fortem. Dit straalt ook professionaliteit uit richting hun cliënten. 

Waarom Emaxis?

“Emaxis is een klein en professioneel bedrijf. Afspraak is afspraak. Bovendien zijn ze erg flexibel en kunnen ze vaak direct op vragen inspelen. De lijnen zijn kort en ze denken graag mee over de bedrijfsvoering binnen mijn bedrijf. Wat ooit begon met een telefoontje naar Rowan, de eigenaar, om de computer wat minder traag te maken, is uiteindelijk uitgemond is een fijne langdurige samenwerking! Ik kan iedereen Emaxis aanbevelen.” ~ Angela Flipse, Buro Fortem.

Delen

Lees meer

Subscribe to our newsletter

Get updates and learn from the best

E-book 'De moderne werkplek' downloaden

Ga veilig hybride werken in 4 stappen.