Emaxis

Bavel Brandbeveiliging B.V. optimaliseert bedrijfsprocessen met Emaxis

Bavel Brandbeveiliging B.V. is een toonaangevend bedrijf in de brandbeveiligingsbranche. Dit bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van sprinklerinstallaties, branddetectiesystemen en aanverwante blussystemen. Het bedrijf is voornamelijk actief in verschillende vastgoedsectoren.

Aanpak en implementatie

Emaxis heeft de ICT-infrastructuur van Bavel Brandbeveiliging B.V. geprofessionaliseerd. Hiervoor zijn Arco en Rowan van Emaxis een aantal keer op locatie geweest. De transitie is gefaseerd uitgevoerd op basis van een gedegen aanpak.

Eerst hebben wij een glasvezelverbinding aangesloten. Dit zorgde voor een snelle en stabiele internetverbinding in het hele kantoor. In combinatie met een Microsoft 365 omgeving hebben medewerkers nu ononderbroken toegang tot de documenten die ze nodig hebben voor hun werkzaamheden.

Vervolgens hebben we onze zakelijke telefonie oplossing geïmplementeerd. Dit stelde Bavel Brandbeveiliging B.V. in staat om kosten te besparen op telecommunicatie terwijl de functionaliteit en schaalbaarheid van hun telefoniesysteem werd verbeterd.

Tot slot hebben wij voorzien in digitale beveiliging door het implementeren van verschillende beveiligingsmaatregelen, zoals een firewall, antivirussoftware en back-ups. Dit helpt het bedrijf gevoelige gegevens te beschermen tegen potentiële cyberbedreigingen en datalekken.

Waarom Emaxis?

Emaxis staat altijd paraat en biedt een helpende hand, zelfs voordat je klant wordt, en dat is precies waar onze slogan “Ervaar ICT zonder zorgen” voor staat. Dit blijkt des te meer uit het feit dat we paraat stonden voor Bavel Brandbeveiliging B.V. toen ze werden getroffen door een cyberaanval en hun huidige ICT-leverancier onbereikbaar was. Emaxis was er wel. We zetten zelfs letterlijk onze auto aan de kant om de klant onmiddellijk op afstand te helpen. Het was op dat moment dat Bavel Brandbeveiliging B.V. vastberaden koos voor Emaxis als hun vertrouwde partner in de wereld van ICT.

Deel dit bericht

Meer referenties

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best