Over ons

Waarom Emaxis als ICT-partner?

Emaxis

Emaxis is de partner die zorg draagt voor al uw ICT. Dat doen wij door een transparant partnerschap met u aan te gaan. Wij gaan graag samen het digitale potentieel optimaal benutten. Hierbij zoeken we niet alleen naar de oplossing die op dit moment bij uw organisatie past, maar naar een oplossing die met uw organisatie mee kan groeien. Op deze manier zorgen we er samen voor dat uw systemen aansluiten bij de identiteit en ontwikkeling van uw organisatie. Dit doen we door u te adviseren, te ondersteunen en te ontzorgen met specialistische kennis op het gebied van ICT en bedrijfsorganisatie.

Gebruikers van onze ICT-omgevingen ervaren werkgemak en krijgen support waar en wanneer dat nodig is. Hierbij streven wij naar ontwikkeling van de klantrelatie, de medewerker en onze dienstverlening. Daarbij spelen onze kernwaarden een belangrijke rol.

Het is onze missie om u als klant te ontzorgen van alle ICT binnen uw organisatie. Voor een vast bedrag per maand hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over uw ICT-infrastructuur. Klanten die u voor gingen kunnen elke dag zorgeloos vertrouwen op hun ICT. Ervaar ICT zonder zorgen met Emaxis.

Uitgelicht project

Realisatie Wi-Fi in de schalm

In dorpshuis de Schalm (Heerle) hebben wij Wi-Fi gerealiseerd. Dankzij deze Wi-Fi verbinding hebben bezoekers in het dorsphuis toegang tot het internet. Een aantal ruimtes in het dorpshuis voorzien van studie- en werkplekken. Ook hier wordt de uitstekende Wi-Fi verbinding erg gewaardeerd.

Ervaar ICT zonder zorgen.

Wij ontmoeten u graag.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of gewoon benieuwd naar wat wij uw organisatie te bieden hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Plezier

is een belangrijke waarde binnen onze dienstverlening. Omdat wij oprecht plezier hebben in wat we doen, kunnen wij een extra stap maken om onze klant de beste service te bieden. Het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid vinden wij erg belangrijk, omdat wij gedreven zijn om een optimaal resultaat te behalen. Daarbij staat de wens van onze klant altijd centraal.

Discipline

vormt de basis van ons handelen. Dat betekent dat we duidelijke afspraken maken en deze ook nakomen. Daarbij leggen wij verantwoording af betreffende onze werkzaamheden. Omdat wij gedisciplineerd zijn en over doorzettingsvermogen beschikken, kunnen wij onze klant ontzorgen.

Zorgvuldigheid

staat voor accuraat, nauwkeurig en precies. Wij hebben oog voor detail en gaan minutieus te werk. Ook zijn wij zorgvuldig tijdens het maken van afwegingen. Wij wegen de plus- en minpunten zorgvuldig af en voorzien onze klant van een onderbouwd advies.

Ontmoet ons team

De gezichten achter ons succes

We hadden het niet zonder hen gekund

Rowan Aartsen

Creative Director

Jennie Ryan

Art Director

Rod Mikey

SEO Specialist

Susan Poore

Digital Consultant

Lisa R. Boone

PPC Ninja

Kiara Foster

Head of Content

Edward Smith

Strategy Dreamer

Jennie Stone

Social Media

Nichole Reed

Senior Designer