Emaxis

Over ons

Waarom Emaxis als ICT-partner?

Emaxis

Emaxis staat garant voor een gebruiksvriendelijke en veilige digitale werkomgeving en draagt daarmee bij aan de toekomstbestendigheid van onze klanten.

We optimaliseren de ICT-infrastructuur van bedrijven, zodat zij zorgeloos kunnen profiteren van de voordelen van ICT en succes kunnen blijven behalen in een snel veranderende wereld. Met onze uitgebreide pakketten voor digitale werkplekken bieden wij een alles-in-één oplossing die perfect bij jouw bedrijf past. Klantgerichte ondersteuning en duidelijke communicatie zijn hierbij vanzelfsprekend.

Met Emaxis als ICT-partner ben je klaar voor de toekomst.

Missie en visie

Wij geloven in het belang van een gebruiksvriendelijke en veilige digitale wereld. Het is ons streven om een toonaangevende en betrouwbare ICT-partner te zijn, waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Daarom bieden we innovatieve ICT-oplossingen in combinatie met klantgerichte ondersteuning waarmee wij onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van ICT.

Kernwaarden

Betrouwbaarheid

Transparantie, verantwoordelijkheid en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel.  Zowel in het contact met onze klanten als in de onderlinge samenwerking met collega’s.

Creativiteit

Continu verbeteren, innoveren en oplossingen zoeken maakt ons toekomstbestendig. Wendbaarheid en veerkracht zijn essentieel voor succes, en creativiteit is daarbij onmisbaar.

Duurzaamheid

Dit onderdeel staat bij ons centraal, we hechten waarde aan langdurige partnerschappen, inclusiviteit en diversiteit. Op deze manier maken wij een postieve impact op mens, milieu en economie.

Partners

ons team

Met een jong en dynamisch team zijn wij sinds 2022 bezig met klanten ontzorgen op het gebied van ICT. Wij zijn gevestigd in hartje Rotterdam en werken met veel enthousiasme voor onze klanten.

Rowan Aartsen

Eigenaar

Naina Scheele

Junior Accountmanager

Arco de Boer

ICT

Pepijn Kunst

ICT