de moderne werkplek

Ga veilig hybride werken in 4 stappen

ICT is tegenwoordig één van de belangrijkste fundamenten van een bedrijf.  Toch zien we in de praktijk vaak dat ICT niet genoeg aandacht krijgt. We begrijpen dat je wellicht geen interesse hebt in ICT, echter kun je er niet meer omheen.

Het huidige tempo van digitalisering maakt dat ICT-omgevingen binnen het mkb razendsnel veranderen. Je hebt vast wel eens gehoord van de termen ‘moderne werkplek’ en ‘cyberveiligheid’ maar hoe pak je dat aan? En nog belangrijker: wat betekent het in de praktijk voor jouw bedrijf?

"Het e-book is goed en leuk om eens te lezen. Zitten zeker een paar eye-openers in. Leuk gedaan!"
Wesley
Hypotheken en verzekeringen
"Emaxis is een klein en professioneel bedrijf. De lijnen zijn kort en ze denken graag mee over de bedrijfsvoering binnen mijn bedrijf."
Angela
Thuiszorg
"Emaxis is voor ons een betrouwbare partner waar we, indien er thema's spelen, snel en resoluut een oplossing krijgen."
Johan
Voedingsmiddelen

Over de oprichter

Rowan Aartsen, een gepassioneerde ondernemer en oprichter van het dynamische IT-bedrijf Emaxis, begon zijn reis als ondernemer met een duidelijke visie: mkb-bedrijven helpen te excellereren in het tijdperk van digitalisering.

In de praktijk ziet hij vaak dat er geen belangstelling is voor ICT, echter is een veilige en flexibele ICT-omgeving tegenwoordig een cruciaal onderdeel van elk bedrijf. Het is dan ook steeds belangrijker dat dit onderwerp wél genoeg aandacht krijgt.

Als oprichter van Emaxis, dat bekend staat om haar unieke en innovatieve aanpak, heeft hij een getalenteerd team samengesteld. Samen met zijn team helpt hij mkb-bedrijven met werken in de cloud, connectiviteit en cybersecurity.

Bekend van

1200px-Logo_NAC_Breda.svg
rtlzlogo_0

Ga jij ook veilig
hybride werken?

E-book 'De moderne werkplek' downloaden

Ga veilig hybride werken in 4 stappen.