De medewerkers van Omnia Netherlands werken efficiënter met Microsoft 365

Omnia Netherlands B.V. (onderdeel van Omnia Europe S.A.) is een nieuw en ambitieus bedrijf met als doel om antwoorden te bieden op de behoeften van de Europese voeding en industriële markt met met het gebruik van maïszetmeel en maltodextrine.

Met een team met vele jaren ervaring in het veld, zij het in productie, R&D en verkoop, en een mentaliteit van innovatieve oplossingen, is het bedrijf gespecialiseerd in de verwerving van niche- en speciale producten waaronder maltodextrine van zuigelingenkwaliteit, organische maltodextrine en organisch zetmeel.

Om efficiënter samen te werken werd het team van Emaxis gevraagd om een Microsoft 365 omgeving op te zetten en te beheren, daarbij ook het team van Omnia Netherlands van passende hardware te voorzien.

Een aantal jaar geleden konden we het ons niet indenken: buiten in je hangmat werken vanaf je tablet en communiceren met je collega’s vanuit je eigen woonkamer. Nu is thuiswerken de normaalste zaak van de wereld. Met Microsoft 365 kun je overal vandaan werken en ook vanaf elk device, via de browser of een mobiele app.

Omdat Microsoft 365 een zeer functioneel pakket is, is er op de achtergrond een bekwaam infrastructuur nodig. Deze cloud-infrastructuur is ondersteund door zorgvuldig gekozen hardware.

Deze hardware betreft laptops, monitoren, dockingstations, telefoons en diverse randapparatuur. Aan de hand van de eisen van de infrastructuur zijn deze apparaten gekozen en geïnstalleerd. Daarbij zijn de instellingen van de apparaten naar wens van het team afgesteld.

Deel dit bericht

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Meer klantverhalen