Netwerken en Wi-Fi

Complete netwerken aanleggen en beheren.

Altijd Verbonden

Wilt u een compleet (draadloos) internetnetwerk laten aanleggen? Emaxis heeft alle benodigde kennis en installatiecapaciteit in huis. Wij zijn gespecialiseerd in het volledig aanleggen van netwerken inclusief de levering van internetverbindingen en benodigde hardware. Daarnaast brengen wij het netwerk volledig in kaart met een netwerkplan en testen we de werking uitvoerig.

Flexibel en Betrouwbaar

Een goed functionerende internetverbinding is tegenwoordig essentieel voor uw ICT-infrastructuur. Zonder een betrouwbare internetverbinding zullen ook de diensten die daar gebruik van maken, niet optimaal functioneren. Met Emaxis Connect hoeft u bent u niet meer lang aan het wachten totdat een website geladen is en heeft u geen haperende telefoonverbinding in combinatie met Emaxis VoIP telefonie.

Om de juiste internetverbinding voor jouw onderneming te selecteren houden wij rekening met de gewenste snelheid, de diensten die gebruik maken van de verbinding en de locatie van de aansluiting. Omdat wij zowel Fiber/glasvezel als xDSL, Coax en 4G (back-up) verbindingen kunnen aanbieden, is er altijd een geschikte verbinding voor uw onderneming.

Beheer en Support

Na de aanleg is het plegen van onderhoud een belangrijk voor een stabiele verbinding. Voorkomen is namelijk beter dan genezen! Alle wifi punten die wij aansluiten worden 24/7 gemonitord. Zo kunnen wij ernaar streven dat uw verbinding altijd werkzaam is. Hierdoor weten wij op voorhand wanneer er een update beschikbaar is en zullen wij deze, in overleg, op het juiste moment uitvoeren. Tevens zijn wij uw vaste aanspreekpunt bij eventuele storingen.