Digitale werkplek

Complete en veilige werkplek voor een vast tarief.

Waarom een digitale werkplek van Emaxis?

Wil jij graag jouw ICT uitbesteden zonder dat je voor verrassingen komt te staan? Kies dan voor Emaxis als ICT-partner. Wij bieden verschillende digitale werkplek pakketten aan tegen een vast maandelijks tarief. Of je nu ZZP’er bent of een onderneming met 50 medewerkers, wij hebben voor iedereen een passend pakket.

Een digitale werkplek is tegenwoordig in veel gevallen essentieel voor medewerkers om hun werkzaamheden uit te voeren. Het is dan ook steeds belangrijker om te investeren in de veiligheid en betrouwbaarheid van een digitale werkplek. 

Onze digitale werkplek omvat niet alleen hardware en software, maar ook beveiligingsconfiguraties, anti-virus en ondersteuning. Daarnaast krijgen jij en collega’s ook toegang tot online trainingen over online veiligheid. Dit draagt bij aan het voorkomen van onveilig gedrag, zoals het delen van wachtwoorden of het openen van verdachte e-mails, die kunnen leiden tot cyberaanvallen of phishing. Bovendien kan het zorgen voor een gemoedsrust bij werknemers, omdat ze weten dat hun werkgever hun veiligheid serieus neemt en bereid is te investeren in hun digitale veiligheid.

Door maandelijks een vast tarief te betalen voor onze complete en veilige digitale werkplek, kun jij beter budgetteren en de ICT uitgaven beter beheersen.

Als je kiest voor een digitale werkplek van Emaxis, kies je voor;

  • Ondersteuning door team van specialisten
  • Complete ontzorging, wij regelen écht alles (licenties, beveiliging, installatie, beheer)
  • Flexibiliteit en continuïteit op het gebied van ICT
  • Voorspelbare maandelijkse uitgaven
  • Online veiligheid, voor jezelf en collega’s

ZZP

Een complete werkplek in de cloud met moderne digitale tools voor jou als ZZP’er.

€145

per maand

Jij krijgt je eigen persoonlijke accountmanager die jouw vaste contactpersoon wordt en altijd voor je klaarstaat.

Outlook, Teams, OneDrive, Word, Excel, Powerpoint,  en meer applicaties. Online en offline beschikbaar.

Gebruik je eigen domeinnaam voor e-mailadressen (jouwnaam@jouwbedrijf.com).

Een zakelijk telefoonnummer, belplannen, onbeperkt* bellen en de mogelijkheid om te bellen met je mobiele telefoon, computer en vaste toestel.

Optioneel: koppeling met jouw CRM-systeem.

Anti-virus software die beschermt tegen dreigingen die zijn verborgen in e-mailbijlagen, phising websites en ransomware. Daarnaast verzorgen wij ook Multi Factor Authenticatie voor extra veilig inloggen.

Dagelijks maken we een versleutelde back-up van de complete cloud omgeving. Dit omvat onder andere alle bestanden en e-mails. De back-ups worden standaard 3 jaar bewaard.

Wij rekenen geen opstart- of overstapkosten. Het hele onboarding en installatieproces wordt kosteloos door ons verzorgd. We richten alles in, updaten al je apparaten en configureren alles netjes naar jouw wensen.

Onbeperkt persoonlijke ondersteuning voor al jouw ICT-gerelateerde vragen. Reguliere ondersteuning vindt plaats binnen kantoortijden.

Of

MKB basis

Een team voorzien van alle digitale tools en ondersteuning om zorgeloos te kunnen werken.

€100 basistarief per maand

+

€115

per werkplek
per maand

Alles van ZZP en ook...

We zorgen ervoor dat alle werkplekken altijd up-to-date zijn, alle gewenste software geïnstalleerd is en beveiligd zijn.

We brengen de beveiliging van jouw ICT-omgeving naar een excellent niveau met een extra beveiligingsbeleid. Dit omvat bijvoorbeeld archivering, voorwaardelijke toegang en preventie tegen het verspreiden van gevoelige data.

Wij stellen een beleid samen voor het beheren van apparaten binnen jouw onderneming. Met dit beleid kunnen we onder andere beveiligingsregels afdwingen.

Breidt onze ongelimiteerde persoonlijke ondersteuning uit met 24/7 calamiteiten ondersteuning.

Of

MKB compleet

Extra zekerheid als organisatie? Dat kan met ons MKB compleet pakket.

€200 basistarief per maand

+

€130

per werkplek
per maand

Alles van MKB basis en ook...

Wij verzorgen de installatie, configuratie en het onderhoud van je zakelijke internetnetwerk. Vanaf het punt waar het internet binnen komt, beheren wij het netwerk. We configureren apparaten als routers en printers. Daarnaast monitoren en managen we voortdurend de dekking, stabiliteit en snelheid van het netwerk.

Digitale trainingen over online veiligheid. Op basis van een cyber veiligheidsanalyse worden jij en collega’s getraind op specifieke onderwerpen. Ook kunnen we phishing simulaties uitvoeren om te ontdekken waar het grootste risico zit.

Wij monitoren de cloudomgeving doorlopend en verbeteren deze waar mogelijk om continu de beste balans te vinden en daarin pro-actief adviseren.

Breidt ons apparaatbeheer uit met automatische apparaatregistratie en configuratieprofielen.

Breidt onze ongelimiteerde persoonlijke ondersteuning uit met 24/7 volledige ondersteuning.

Of

Andere wensen? Geen probleem, dan maken we graag een voorstel op maat.

Tarieven zijn per maand, exclusief btw en geldig bij een initiële samenwerkingsperiode van 12 maanden.