Emaxis

Digitale werkplek

Complete en veilige werkplek voor een vast tarief.

Complete ontzorging

Kies voor zorgeloos ICT-beheer met onze gebruiksvriendelijke en veilige digitale werkplek pakketten. Alles wat je nodig hebt voor laptops, computers en telefonie zit erin, zodat digitaal werken in jouw bedrijf veilig en makkelijk wordt. Elk pakket komt met een vast aanspreekpunt en onbeperkte ondersteuning via onze helpdesk tijdens kantooruren.

Digitaal

Jouw apparaten voorzien van moderne software?

Dit pakket bevat alle digitale tools en ondersteuning om zorgeloos te kunnen werken.

€150 basistarief per maand

+

€95

per werkplek
per maand

Een veilige en betrouwbare Microsoft omgeving en altijd de nieuwste versie van Outlook, Teams, OneDrive, Word, Excel, Powerpoint.

Onbeperkt bellen met een zakelijk nummer via je mobiel, vaste telefoon en laptop of computer.

Optioneel: koppeling met jouw CRM-systeem.

Multi Factor Authenticatie (MFA) om extra veilig in te loggen en endpoint beveiliging waarmee apparaten worden beschermd tegen online dreigingen.

300 cybersecurity specialisten houden de dreigingen 24/7 in de gaten en voorkomen zo digitale schade aan jouw bedrijf.

We zorgen ervoor dat alle werkplekken en overige apparaten altijd veilig zijn en dat alle geïnstalleerde software up-to-date is.

Dagelijks maken we een versleutelde back-up van de complete cloud omgeving. Dit omvat onder andere alle bestanden en e-mails. De back-ups worden standaard 3 jaar bewaard.

Ondersteuning door een team van experts.

1 jaar ICT ervaren zonder zorgen.

Totaal

Wil jij naast onze software oplossingen ook apparatuur?

Wij leveren, configureren en beheren alle benodigde apparatuur voor werkplekken en een (Wi-Fi) netwerk.

€250 basistarief per maand

+

€135

per werkplek
per maand

Dit pakket bevat alle modules van het pakket ‘Digitaal’ met aanvullend de onderstaande modules.

Wij stellen een digitaal beleid samen voor het beheren van apparaten binnen jouw onderneming. Met configuratieprofielen regelen we onder andere automatische apparaatregistratie.

Wij faciliteren complete werkplekken, bestaande uit laptops en beeldschermen met ingebouwd dockingstation, zodat je efficiënt en hybride kunt werken.

Wij verzorgen de volledige installatie, configuratie en het onderhoud van jouw zakelijke internetnetwerk, inclusief het beheren van een router en printers. Daarnaast monitoren en managen we het netwerk voortdurend om de dekking en stabiliteit te waarborgen.

We bieden een complete oplossing voor een stabiel en veilig internetnetwerk, inclusief firewall, router, netwerkswitch en Wi-Fi punten.

3 jaar ICT ervaren zonder zorgen. 

Maximaal

Verwerken jullie vertrouwelijke informatie?

Overweeg dan dit pakket met extra veiligheidsoplossingen en onze unieke cyber veiligheidtrainingen.

€350 basistarief per maand

+

€185

per werkplek
per maand

Dit pakket bevat alle modules van het pakket ‘Totaal’ met aanvullend de onderstaande modules.

Onze wachtwoordenkluis maakt snel en veilig inloggen mogelijk zonder het delen van gevoelige wachtwoorden, waardoor je veiligheid te allen tijde gewaarborgd blijft.

Met ons extra beveiligingsbeleid en beveiligingsregels tillen we de beveiliging van jouw ICT-omgeving naar een excellent niveau, inclusief maatregelen zoals archivering, voorwaardelijke toegang en preventie van datalekken.

Wij bieden digitale trainingen over online veiligheid. Op basis van een cyber veiligheidsanalyse worden jij en collega’s getraind over specifieke onderwerpen. Ook kunnen we phishing simulaties uitvoeren om te ontdekken waar het grootste risico zit.

Met een cyberverzekering verzeker je de aansprakelijkheid voor schade die een cyberincident of systeeminbraak toebrengt aan derden. Denk aan inbreuk op hun privacy of op geheimhouding.

3 jaar ICT ervaren zonder zorgen.

Andere wensen? Geen probleem, dan maken we graag een voorstel op maat.